Απίθανες!!! Το θαύμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά!!!!!!!!

Αυτό που συμβαίνει με την ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών είναι εκπληκτικό. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με μισή ομάδα και να ανακηρυχτεί πρώτη στον 2ο Όμιλο της Ά περιφέρειας της Αθήνας! Πλέον πάει στον ημιτελικό όλης της Ά Αθήνας όπου θα αντιμετωπίσει την πρώτη νικήτρια του 1ου ομίλου, το 1ο ΓΕΛ Γαλατσίου, το οποίο είχε αντιμετωπίσει και πέρσι στον ίδιο αγώνα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά και κατέκτησε το πρώτο σετ με σκορ 25-7 δίνοντας σύνθημα νίκης. Στο δεύτερο σετ η ομάδα δοκίμασε διαφορετικά επιθετικά συστήματα, για τον επερχόμενο δύσκολο αγώνα. Παρότι υπήρξαν κάποια λάθη, πήραν και πάλι το σετ με σκορ 25-19 απτόητες, με ψυχραιμία και καλό σέρβις.

Οι ΑΞΙΕΣ αθλήτριες που πρέπει να αναφερθούν για την προσπάθειά τους στα δυο παιχνίδια ήταν:

Εύη Γκίνη (Γ2)

Νεφέλη Νικολαράκου (Γ4)

Ελένη Μπαγάκη (Γ4)

Θάνια Καραγιάννη (Β2)

Αθανασία Πάλλα (Γ4)

Ρόζα Αθανασάτου (Γ1)

Αντωνία Μακρυγιάννη (Β4)

Ο μεγάλος ημιτελικός με το 1ο ΓΕΛ Γαλατσίου θα διεξαχθεί και πάλι στη Γκράβα την Τρίτη 21/3/2017 στις 10.30 όπου το αντίπαλο Λύκειο θα παίζει εντός έδρας και θα έχει τη συμπαράσταση 100 και πλέον μαθητών του σχολείου τους στην κερκίδα. Το θετικό όμως είναι ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί πλέον με πλήρη σύνθεση.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!